Tuesday, April 30g-point.gr

Τακιανός: «Δύσκολη η κατάκτηση της 4ης θέσης»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό σχολίασε όσα είδε εντός αγωνιστικού χώρου από τους παίκτες του.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Αρχικά για την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ με τη διαφορά στο -30: «Εμείς προετοιμάζουμε την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια. Θέλαμε να σχεδιάσουμε μια ειδική κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση».

Για το αν «πλήρωσε» ο ΠΑΟΚ κάποιες απουσίες: «Δεν πληρώνουμε τίποτα, είναι και η ποιότητα του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Σε 40 λεπτά η διαφορά ποιότητας, το βάθος πάγκου, αλλά και το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού παίζουν τον ρόλο τους».

Όσον αφορά την τελική θέση του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία: «Δεν εξαρτάται από εμάς η θέση που θα καταλήξουμε, δε θα κάνω κάποια πρόβλεψη. Θα δούμε τα αποτελέσματα των άλλων και εμείς θα δουλέψουμε. Ποσοστιαία αν το πάρουμε η κατάκτηση της 4ης θέσης είναι δύσκολη»

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι το Παναθηναϊκός – Άρης θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο