Tuesday, April 30g-point.gr

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης

Στην παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στην πανηγυρική φωτογραφία με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Κώστα Καραπαπά, στάθηκε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων», Γιάννης Γκιτσιούδης.

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είπε: «Ο Πασχαλάκης τώρα δείχνει τον χαρακτήρα του ανθρώπου και καλά κάνει από την στιγμή που δεν τον ήθελαν στον ΠΑΟΚ. Μπορούσε να πανηγυρίσει αλλά αυτά τα πράγματα προκαλούν. Δεν ξέρω αν ήταν από μικρός Ολυμπιακός, αλλά με αυτό που κάνει δημιουργεί προβλήματα με αποδοκιμασίες, θα έπρεπε να δείξει περισσότερο ήθος.

Ο ίδιος έγραψε τη δική του ιστορία και νομίζω ότι είναι ένας από τους τελευταίους τερματοφύλακες με τόσο θέαμα, γιατί ας πούμε με τα πόδια του δεν ήταν τόσο καλός. Είναι ο τελευταίος με τέτοιες αντιδράσεις».

Για τη φωτογραφία με τον Καραπαπά, πρόσθεσε: «Πρόκειται για… κακή επιτυχία. Μπράβο του που πήρε την ευκαιρία και καθιερώθηκε αλλά πρέπει να κρατάμε και μερικές αξίες».

G Point

Διάβασε  Οι διάλογοι διαιτητή – VARίστα για το επεισόδιο του Αλμέιδα