Saturday, September 21g-point.gr

Η απόκτηση εξτρέμ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε τη δουλειά του, επικρατώντας 4-0 της Χαρτς στη ρεβάνς της Τούμπας και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα σφράγισε πρόκριση στα τελικά του Conference League. Σήμερα θα μάθει (όπως και οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός που παίζουν Europa League) τους αντιπάλους του στους ομίλους.

Από εκεί και πέρα, το βασικότερο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να επικεντρωθεί στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σημαντικά περιθώρια για να πάρει… ανάσα δεν έχει ο ΠΑΟΚ, καθώς η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (3/9, 20:00) και πιθανόν ο Ρουμάνος τεχνικός να φρεσκάρει κάπως την ενδεκάδα στις θέσεις όπου υπάρχει δυνατότητα.

Το τρίτο μέτωπο είναι το κομμάτι της ενίσχυσης. Ο ΠΑΟΚ θέλει επειγόντως εξτρέμ έπειτα από την παραχώρηση του Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ και είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσει δύο μεσοεπιθετικούς, με τον Λουτσέσκου να επιβεβαιώνει τα σχετικά ρεπορτάζ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα. «Θέλουμε να φέρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές στη θέση των εξτρέμ», ανέφερε ο 54χρονος τεχνικός.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Με… κλειστές πόρτες το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος