Thursday, September 19g-point.gr

Οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του «Δικεφάλου»

Εν αναμονή εξελίξεων, κυρίως σε ό,τι αφορά την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, είναι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Δύο 24ωρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τρεις πολύ σημαντικές υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απάντηση του Μεϊτέ στην πρόταση που του έχουν κάνει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα, γύρω στα 2 εκατ. ευρώ με την Μπενφίκα για την αγορά του Γάλλου μέσου, ο οποίος φέρεται να ψάχνεται και στη Σαουδική Αραβία, μήπως προκύψει κάποια άλλη πιο δελεαστική (από οικονομικής άποψης) πρόταση.

Οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν δώσει διορία στον παίκτη και στους εκπροσώπους του, ώστε σύντομα να γνωρίζουν τις προθέσεις τους και αν είναι να προχωρήσουν τις εναλλακτικές τους λύσεις για τη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται τα παιχνίδια τακτικής από την Ντιναμό Κιέβου όσον αφορά την πώληση του Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι Ουκρανοί γνωρίζουν πολύ καλά πως κινδυνεύουν να χάσουν χωρίς χρήματα τον παίκτη, αλλά φαίνεται πως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί μήπως πάρουν κάτι παραπάνω από την παραχώρηση του Πολωνού άσου στους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, απομένει η τελευταία επικοινωνία του ΠΑΟΚ με τη μεριά του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος φέρεται να προέβαλε νέες αυξημένες απαιτήσεις για την παραχώρηση του Αντώνη Τσιφτσή.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε σημειωθεί οριστική συμφωνία όλων των πλευρών, με τα τυπικά να απομένουν.

Ωστόσο, οι Αρκάδες άλλαξαν στάση για την παραχώρηση του 24χρονου γκολκίπερ, ενώ οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει στις 200.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 30%.

Διάβασε  Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Ξεκινάει η διάθεση των VIP εισιτηρίων

Γιώργος Βένης