Monday, October 7g-point.gr

Την ανυπομονησία του για ακόμα περισσότερες επιτυχίες τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Στέφαν Σβαμπ

Στη Θεσσαλονίκη ειναι απο την Τετάρτη ο Στέφαν Σβαμπ, για να ολοκληρώσει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Σε δηλώσεις του, ο 33χρονος εξέφρασε στην ανυπομονησία του για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, με την back to back κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League και την πρόκριση στην τελική φάση του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, ήταν μια καλή περίοδος διακοπών και ελπίζω όλα να πάνε καλά τη νέα σεζόν. Αύριο έχουμε την πρώτη μας προπόνηση. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι. Είμαι έτοιμος και ελπίζω και οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι.

Ανυπομονώ, είμαι τέσσερα χρόνια εδώ, αγαπώ τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και ανυπομονώ να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, είμαστε πεινασμένοι και θα θέλαμε να πάρουμε back to back το πρωτάθλημα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ανυπομονούμε για το Champions League, είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς, θέλουμε όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι. Το Champions League είναι μια διοργάνωση που ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστεί και θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε στο League Stage της διοργάνωσης, θα ήταν κάτι υπέροχο για εμάς».

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Κανσελιέρι: «Στο τέλος δεν χάσαμε το μυαλό μας - Σημαντικό που ξεκινήσαμε με διπλό»