Saturday, October 5g-point.gr

ΠΑΟΚ: Η Νυρεμβέργη θέλει δανεικό τον Τζίμα

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό, οτι μία ομάδα της Γερμανίας και μία της Ελβετίας, ενδιαφέρονται να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 18χρονο επιθετικό του Δικεφάλου!

Αυτές οι ομάδες είναι η Λουγκάνο και η Νυρεμβέργη, με τους Γερμανούς ειδικά να πιέζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Τζίμα, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που θα τoυς βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που θα κάνουν τη νέα σεζόν στη Τσβάιτε Λίγκα.

Εκτός του ΠΑΟΚ, ενήμερος για το μεγάλο ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης, αθλητικός διευθυντής της οποίας είναι ο Όλαφ Ρέμπε, είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την “μετακόμισή” του στον γερμανικό σύλλογο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στην Τούμπα, έχοντας τον ΠΑΟΚ ως την πρώτη προτεραιότητά του!

Αυτός ήταν και ο λόγος που ΠΑΟΚ και Τζίμας ανανέωσαν τον “γάμο” τους μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με τον δανεισμό του 18χρονου στη Νυρεμβέργη για τη σεζόν 2024-25 να φαντάζει πολύ πιθανός με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο στο να θέλει ο Τζίμας να “μετακομίσει” ως δανεικός στη Νυρεμβέργη, παίζει και το γεγονός πως προπονητής της είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε, ένας από τους πιο εμβληματικούς και σπουδαίους Γερμανούς επιθετικούς, ο οποίος σαφέστατα και μπορεί να εξελίξει το ταλέντο και την “εκτελεστική” ικανότητα του 18χρονου φορ.

Φυσικά, η απόφαση του Τζίμα να “μετακομίσει” στο εξωτερικό δεν είναι εύκολη και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο τις τελευταίες ημέρες έχει συζητήσει διεξοδικά το όλο θέμα με την οικογένειά του, πριν καταλήξει στο οριστικό “ναι”.

Διάβασε  Κανσελιέρι: «Στο τέλος δεν χάσαμε το μυαλό μας - Σημαντικό που ξεκινήσαμε με διπλό»

Γιώργος Βένης