Thursday, September 19g-point.gr

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να απαντά αρνητικά στις προτάσεις της Τζένοα για τον Κοτάρσκι… με τον ιταλικό σύλλογο να εξετάζει εναλλακτικές περιπτώσεις

Η αδιάλλακτη στάση του ΠΑΟΚ και η αρνητικές του απαντήσεις στις προτάσεις της Τζένοα για την απόκτηση του Κοτάρσκι, αναγκάζουν τον ιταλικό σύλλογο να στραφεί σε εναλλακτικές περιπτώσεις για την ενίσχυσή του στη θέση του τερματοφύλακα!

Η ομάδα της Γένοβας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά», ζητώντας τον Κροάτη γκολκίπερ αρχικά ως δανεικό που θα της κοστίσει 1 εκατ. ευρώ, ενώ στην προσφορά υπήρχε και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε… με συνοπτικές διαδικασίες από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ζητά 10 εκατ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα στο ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, η Τζένοα δεν είναι διατεθειμένη να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη της για χάρη του Κοτάρσκι, και έτσι εξετάζει εναλλακτικές περιπτώσεις, ξεχωρίζοντας το όνομα του Λέο Ρομάν, ο οποίος ανήκει στη Μαγιόρκα και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη 2η κατηγορία της Ισπανίας και στην Οβιέδο.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Ξεκινάει η διάθεση των VIP εισιτηρίων