Thursday, September 19g-point.gr

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σουαλιό Μειτέ που συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου

Πριν από έναν μήνα περίπου ο ΠΑΟΚ αποφάσιζε να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον Σουαλιό Μειτέ.

Με τον Γάλλο μέσο να μην απαντά στην πρόταση που είχε στα χέρια του, ο Δικέφαλος απέσυρε το ενδιαφέρον του για τη ανανέωση της συνεργασίας του μαζί του κι ενημέρωσε και την Μπενφίκα που διατηρεί τα δικαιώματά του, ότι η συμφωνία που είχε μαζί της δεν ισχύει.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε τις εναλλακτικές του λύσεις, με κάποιες από αυτές ασχολήθηκε περισσότερο, αλλά καμία από αυτές δεν προχώρησε.

Από την άλλη πλευρά, κι ο παίκτης δεν βρήκε, όπως φαίνεται, τις προτάσεις που περίμενε, ενώ οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία που του έκαναν κρούση, δεν σκόπευαν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.
Ωρίμασαν οι συνθήκες για να επιστρέψει ο Μεϊτέ

Έτσι έναν μήνα μετά -και με τους Λουζιτανούς να παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις- φαίνεται πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, τόσο ώστε να θεωρείται πλέον πιθανό το ενδεχόμενο ο Μειτέ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η οικονομική φόρμουλα της επικείμενης συμφωνίας δεν έχει ακόμη αποτυπωθεί σε απόλυτο βαθμό σε όσα συζητούν οι εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο με αυτή θα ικανοποιηθεί η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την παραμονή του Γάλλου στην ομάδα του.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ άλλωστε, δεν έπαψε ποτέ να είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ, που θεωρεί και με το δίκιο του ότι ήταν κομβικός στην περυσινή σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  Βόλος-ΠΑΟΚ: Πού θα κάθονται οι φιλοξενούμενοι