Saturday, September 21g-point.gr

Πλήρης ο ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης με τους Ιρλανδούς

Μόνο ευχάριστες ήταν οι ειδήσεις που προέκυψαν από την προπόνηση του Δικεφάλου, την στιγμή που σήμερα κορυφώνεται η προετοιμασία για το ματς αύριο με την Σάμροκ Ροβερς και μετά από την νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα επί του Πανσερραϊκού.

Λίγες ώρες πλέον πριν από το ματς με την Σάμροκ αύριο το βράδυ (20:30) στην Τούμπα και ο Λουτσέσκου είδε το ιατρικό του δελτίο ουσιαστικά άδειο αφού όλοι οι παίκτες που είχαν πρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς ενώ κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας και ο Μπάμπα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στο 100%, οπότε ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού και αυτός, όπως και οι Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο και Τάισον. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ πάνοπλος οδεύει για το σημαντικό ευρωπαϊκό ματς.

Η ενδεκάδα των πρωταθλητών θα έχει μια κανονικότητα σε σχέση με αυτή απέναντι στον Πανσερραϊκό, αφού επιστρέφουν τέσσερις βασικοί παίκτες και όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε αυτό το κρίσιμο ματς με τους Ιρλανδούς, έχοντας τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Γιόνι στο δεξί άκρο, τον Μπάμπα στο αριστερό και τους Κουλιεράκη – Κεντζιόρα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Στα χαφ ο Μαντί Καμαρά έχει θέση στην ενδεκάδα, με πιθανότερο παρτενέρ τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ στο 4-2-3-1 φαίνεται πως θα ειναι στην τριάδα οι Ζίβκοβιτς (δεξιά), Τάισον (αριστερά) και Κωνσταντέλια (επιτελικό μέσο). Στην κορυφή της επίθεσης φαβορί για να πάρει φανέλα βασικου ειναι ο Μπράντον Τόμας αντι του Τσάλοφ.

Επιλογές στον πάγκο υπάρχουν αρκετές πέραν του Ρώσου φορ, ειδικά από το κέντρο και μπροστά με Τισουντάλι και Ντεσπόντοφ, με Σβαμπ στα χαφ και με Σάστρε, Ράφα Σοάρες στα άκρα της αμυνας.

Διάβασε  Η ιδιαίτερη συνέντευξη του Στέφαν Σβαμπ σε αυστριακό podcast

Γιώργος Βένης