Thursday, September 19g-point.gr

ΠΑΟΚ: Πάει για τη βόμβα με Μπόβε – Σε επαφές και με τον Ταχίροβιτς!

Πέραν από το ζήτημα της απόκτησης κεντρικών αμυντικών, ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην αγορά και για την αντίστοιχη μέσων εξετάζοντας τις περιπτώσεις των Εντοάρντο Μποβέ και Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς.

Ο πρώτος είναι 22χρονος Ιταλός, διεθνής με τις μικρές ομάδες των «ατζούρι», που επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Ρόμα καθώς φέτος έχει περιοριστεί ο ρόλος του και ψάχνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς και οι «τζιαλορόσι» να βάζουν ρήτρα γύρω στα 12 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ωστόσο πως οι πρωταθλητές Ελλάδος επιθυμούν το δικαίωμα εξαγοράς του 55% με τα μισά λεφτά.

Αντίστοιχα ο δεύτερος είναι 21χρονος διεθνής Βόσνιος χαφ, γεννημένος στη Σουηδία, που αγωνίζεται στον Άγιαξ. Ο νεαρός μέσος είχε γεμάτη σεζόν πέρσι (σ.σ αποκτήθηκε από τη Ρόμα έναντι 8.5 εκατ. ευρώ με τους Ιταλούς να διατηρούν το 15% μεταπώλησής του) με απολογισμό 37 συμμετοχών, δύο γκολ και πέντε ασίστ, ωστόσο φέτος τα δεδομένα με τον νέο τεχνικό, Φραντσέσκο Φαριόλι άλλαξαν, και δεν έχει τον ίδιο ρόλο.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» φέρεται να τα έχουν βρει στο οικονομικό ενώ ο «Αίαντας» δεν φαίνεται αρνητικός στο να μπει οψιόν αγοράς -μη υποχρεωτική- για την απόκτηση του παίκτη.

G Point

Διάβασε  Το εμπόδιο της Πετκίμσπορ καλείται να ξεπεράσει το ερχόμενο Σάββατο (21/09, 21:30) ο ΠΑΟΚ, ώστε να προκριθεί στους ομίλους του BCL