Thursday, September 19g-point.gr

Για το πρώτο βήμα προς τη φάση των ομίλων του φετινού BCL ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει απόψε (19/9, 19:00) το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας τη ρουμάνικη Οραντέα στην Αττάλεια και ψάχνοντας τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση για τον τελικό του ομίλου το ερχόμενο Σάββατο (21/9), κόντρα στη νικήτρια του ζευγαριού Πετκίμ-Σολέ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πόλη της Τουρκίας το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καντσελιέρι στον πάγκο του και με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Άπσον, Φόρεστερ και Μπάρτλεϊ στη σύνθεσή του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Λέφας, Χέντερσον, Άπσον, Φόρεστερ, Ιατρίδης, Περσίδης, Κατσίβελης, Σκουλαριώτης, Παπαδάκης, Μπάρτλει, Ρέινολντς, Κρούσερ.

Όσον αφορά την Οραντέα, πέρσι έφτασε μέχρι τους τελικούς του ρουμάνικου πρωταθλήματος, χάνοντας τον τίτλο με 4-1 από την Κλουζ. Στον πρώτο προκριματικό γύρο απέκλεισε με περίσσεια άνεση τους Caledonia Gladiators από τη Μεγάλη Βρετανία, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 90-59 και έχοντας για κορυφαίους τους Ταρόλις (16π), Πρίντζετ (15π), Ριτσάρντ (15π) και Γιανγκ (8π, 10 ριμπ). Πέρσι είχε αποκλειστεί σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης από την ιταλική Μπρίντεζι.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  ΠΑΟΚ: Παίρνει αποφάσεις για τα παιδικά εισιτήρια!