Tuesday, October 1g-point.gr

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα από τον Άρη και στρέφεται στο ματς με τη Στεάουα στην Τούμπα

Μετά από αρκετό καιρό, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, χάνοντας με 0-1 από τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Super League.

Χρόνος για χάσιμο, όμως, δεν υπάρχει, καθώς έπεται ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τους «ασπρόμαυρους». Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Γαλατασαράι, ο Δικέφαλος θα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο νέο League Phase του Europa League.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (3/10, 22:00) τη Στεάουα στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη «στροφή» του Europa League και στόχος είναι να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς του.

Ένα νέο πρόβλημα έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Ομάρ Κόλεϊ παραμένει στα «πιτς», μετά το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός είχε ενοχλήσεις μετά το ματς στο RAMS Park, ενώ είχε μείνει κι εκτός αποστολής στον αγώνα απέναντι στον Άρη. Χθες (30/9) υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου σήμερα.

Επιπροσθέτως, στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν τα ονόματα των Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Το σημερινό (1/10) πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, με το «ραντεβού» να ορίζεται στις 17:00.

Γιώργος Βένης

Διάβασε  ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου: Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Europa League