Αφήνει τον ΠΑΟΚ και κατεβαίνει για υποψήφιος!

Άνθρωπος σε σημαντική θέση στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, φέρεται να πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για να πολιτευτεί ως υποψήφιος βουλευτής, την οποία και εξετάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση έγινε όταν ο ίδιος είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τη θέση του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως λέει ο ίδιος στο περιβάλλον του, η πολιτική τον γοητεύει αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή για εκείνον προέχει η επιτυχής ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, φαίνεται να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από το Κίνημα Αλλαγής.

Από την πλευρά του, ο κ. Κυριάκος, που τόσο προσωπικά όσο και οικογενειακά έχει ιδεολογικές αναφορές στην Κεντροαριστερά, θεωρεί πολύ τιμητική την πρόταση του ΚΙΝΑΛ αλλά δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική απόφασή του την οποία θα ανακοινώσει αρμοδίως με τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Άλλωστε, την οποιαδήποτε πολιτική του τοποθέτηση δεν θέλει να την κάνει ενώ ακόμα βρίσκεται σε θεσμική θέση του Συλλόγου.

Πρόσφατα, εξάλλου, ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος είχε σταθεί στο ενδεχόμενο παρουσίας του υπεύθυνου επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο χώρο της πολιτικής, υπερτονίζοντας την καλλιεργημένη πολιτική σκέψη που διαθέτει και το ότι προέρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια στην οποία ο πατέρας του έχει από παλιά αναπτύξει πολιτική δραστηριότητα στο χώρο της κεντροαριστεράς.