Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ!

 Η επικοινωνία στο σεξ ειδικά είναι βασικό συστατικό μίας σχέσης, ωστόσο, οι γυναίκες λόγω συστολής δεν ζητάνε όσα θέλουν από τον ερωτικό τους παρτενέρ.

Εμείς σου αποκαλύπτουμε, λοιπόν, τι ακριβώς θέλουν. Δώσε βάση!

Ίσω να θεωρείται παρακινδυνευμένο το σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, οπότε δεν είναι κακό να το επιχειρήσεις. Δυστυχώς, λίγες είναι εκείνες που θα στο ζητήσουν ευθέως, αλλά ελάχιστες που θα στο αρνηθούν αν το ζητήσεις πρώτος εσύ.

Αν έχεις ταλέντο στα χείλη, κάν’ της στοματικό όσο περισσότερο μπορείς. Σπάνια θα στο ζητήσει, αλλά πάντα το απολαμβάνει.

Μπορεί να είναι ντροπαλή και ευγενική και να μην περνάει από το μυαλό σου ότι θέλει στο κρεβάτι να γίνεσαι βίαιος. Αν θέλεις να τσεκάρει το κορίτσι σου ξεκίνα με το μαλακό και αν ανακαλύψεις ότι της αρέσει, δώσ’ της αυτό που ζητά και απόλαυσέ το.

Αν είσαι open mind και θέλεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα, πάρ’ της δώρο ένα δονητή ή οποιοδήποτε άλλο sex toy. Δεν θα στο ζητήσει ποτέ, αλλά θα περάσετε καλά και οι δύο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy