Αγωγή – «βόμβα» από τον Αγγλούπα κατά του σίριαλ «Τατουάζ»

 

Ο επιχειρηματίας, που ενεπλάκη στην υπόθεση της σπείρας των Ρομά που «ξάφριζε» σπίτια,  και πριν από λίγες ημέρες καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών και έξι μηνών με αναστολή και για τον πυροβολισμό σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη, στρέφεται κατά των συντελεστών της δημοφιλούς σειράς «Τατουάζ» του Alpha που τον έκανε… πρωταγωνιστή χωρίς να το γνωρίζει!

Σε λίγες ημέρες θα εκδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η υπ’ αριθμόν 610630/2017 αγωγή που κατέθεσε παραμονές Χριστουγέννων διεκδικώντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη, όταν χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες του σε ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς που προβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο!

Συγκεκριμένα, σε σκηνή του επίμαχου επεισοδίου μια γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα, όταν τις παρουσιάζονται φωτογραφίες υπόπτων, καλείται να αναγνωρίσει τον δράστη ενός εγκλήματος.  Σε μία από τις φωτογραφίες που της δείχνει ο αστυνομικός φαίνεται και το πρόσωπο του Αλέξανδρου Αγγλούπα.

Φυσικά και μόλις ενημερώθηκε για αυτό ο επιχειρηματίας, δεν θα μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy