Αγώνας για καλό σκοπό από τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει πολλάκις την κοινωνικής του ευαισθησία και για ακόμη μια φορά θα δώσουν φιλική αναμέτρηση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με την ομάδα του Γ. Ν. Παπαγεωργίου, σε έναν αγώνα αφιερωμένο στα 20 χρόνια προσφοράς του νοσοκομείου.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019. Η Ομάδα Ποδοσφαίρου των Παλαίμαχων του ΠΑΟΚ θα «αναμετρηθεί» με την Ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, σε έναν αγώνα αφιερωμένο στα 20 χρόνια προσφοράς του Νοσοκομείου.

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα συμμετάσχουν σε έναν φιλικό αγώνα με στόχο να στείλουν το μήνυμα της υγείας, της πρόληψης, της ανθρωπιάς. Εξάλλου, το σλόγκαν της χρονιάς για το Νοσοκομείο, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, είναι «Ένα Νοσοκομείο δίπλα στον άνθρωπο!».

Στο ραντεβού που έχει δοθεί την Δευτέρα, στις 17:00, στο γήπεδο του «Μακεδονικού», στην Ευκαρπία, η ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Ν. Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια. Οι παίκτες της, γιατροί, χειριστές ακτινολογικών μηχανημάτων και εργαζόμενοι στην τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου, δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αναμέτρηση με τους ιστορικούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου δημιουργήθηκε πριν από περίπου δεκατρία χρόνια και δραστηριοποιείται με τη στήριξη της Διοίκησης και του Σωματείου Εργαζομένων. Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του Νοσοκομείου, οι παίκτες της ενώνονται και πάλι, μετά από τρία χρόνια αποχής από τα γήπεδα.

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας, που με τόση αγωνία περιμένουν, θα έρθουν «αντίπαλοι» με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όπως οι Κώστας Μπαλιούφας, Διονύσης Χασιώτης, Μιχάλης Λεοντιάδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Γιώργος Τουρσουνίδης, Κώστας Λαγωνίδης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Κώστας Ορφανός, Παύλος Δερμιτζάκης, Βαγγέλης Νάστος και Γιώργος Κούτσης.

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει συνεχώς το κοινωνικό της πρόσωπο στο Νοσοκομείο και τους ασθενείς του. Αντιπροσωπεία των παικτών του αλλά και η μασκότ της ομάδας, ο «ΠΑΟΚάρας», επισκέπτεται τακτικά το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια, για να μοιράσει ευχές, δώρα και χαμόγελα σε νοσηλευόμενα παιδιά της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και της Β΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ