Άκπομ: «Το ίδιο κίνητρο σε κάθε παιχνίδι»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άγγλου φορ από το paokfc.gr.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και πως το προσεγγίζει η ομάδα:

«Δεν αλλάζει κάτι. Πάμε σε κάθε παιχνίδι με το ίδιο κίνητρο και θέλουμε τη νίκη, σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση. Δεν αλλάζει λοιπόν κάτι, θα πάμε να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα» .

Για το συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια:

«Είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε πάντα 11 παίκτες στο χορτάρι, αλλά ο κόσμος μας είναι ο 12ος. Είναι πολύ καλό αυτό. Έρχονται και μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό να παίζουμε στο σπίτι μας» .

Για το γεγονός ότι τρελαίνεται όταν χάνει τη μπάλα και τρέχει να την ανακτήσει συνέχεια:

«Αυτός είμαι. Αν κάνω κάτι λάθος πάντα θυμώνω με τον εαυτό μου. Έτσι κάνω πάντα. Έχω υψηλά στάνταρ για την απόδοσή μου και θέλω να δίνω το 100% και να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο συνέχεια. Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα» .

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δεν σκέφτομαι ποτέ ιδιαίτερα τον αντίπαλο, αλλά σκέφτομαι για την δικιά μας ομάδα. Η ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, μας αρκεί αν είμαστε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας και κάνουμε καλή δουλειά» .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy