Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Σε αναζήτηση νέας ομάδας

Κινητικότητα υπάρχει στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Αμπέρ Φερέιρα δεν φαίνεται να υπολογίζει στις υπηρεσίες του και έτσι όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος γκολκίπερ θα αποχαιρετήσει την Τούμπα. Την ίδια ώρα, ωστόσο στον σύλλογο επικρατεί δυσαρέσκεια από την αδράνεια που δείχνουν οι εκπρόσωποι του παίκτη, με τους «ασπρόμαυρους» να υποστηρίζουν πως αυτό γίνεται επί τούτου προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποχώρηση του Αλέξανδρου με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Μάλιστα όπως υποστηρίζει η Sportday, το ζήτημα αυτό απασχολεί και τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος κάνει κινήσεις για να βρει ομάδα στον 31χρονο.

Πάντως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν ομάδα από την Ισπανία να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Ποτέ δεν έγινε γνωστό όμως το όνομά της. Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» έως το καλοκαίρι του 2022 και είναι προς πώληση από τους Θεσσαλονικείς εφόσον φέρει ένα ικανοποιητικό ποσό, το οποίο έχει οριοθετηθεί πολύ κάτω από τη ρήτρα του, η οποία είναι 10 εκατομμύρια ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy