Άλλαξε γνώμη ο Βέρνμπλουμ και τώρα θέλει ΠΑΟΚ: Ο «δικέφαλος» όμως θέλει;

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο Πόντους Βέρνμπλουμ έδειχνε να μη θέλει καν να μπει στη διαδικασία να συζητήσει την απίστευτη πρόταση του ΠΑΟΚ, που έχει στα χέρια του από τον περασμένο Μάιο.

Ο λόγος; Το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σουηδός σαφώς και δελεάστηκε από την πρόταση του δικέφαλου, η οποία είναι η καλύτερη οικονομικά από κάθε άλλη, όμως αναζητούσε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα με περισσότερη… λάμψη από το ελληνικό.

Είναι αλήθεια πως προτάσεις υπήρχαν και υπάρχουν. Και από το Καμπιονάτο (Φιορεντίνα, Μπολόνια) και από την Τουρκία (Γαλατασαράι) και από τη Γερμανία και από τη Γαλλία. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως ο Βέρνμπλουμ έχει στα χέρια του 30 προτάσεις! Και πως καμία απ’ αυτές δεν είναι σαν του ΠΑΟΚ στον οικονομικό τομέα!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πληροφορίες πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έστειλε… μήνυμα προς την πλευρά του «δικεφάλου» θέλοντας να αρχίσει εκ νέου την επικοινωνία των δύο πλευρών.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι, αλλά δεν αποκλείεται πλέον να κάνει… παιχνίδι με άλλα δεδομένα. Είναι διατεθειμένος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι, όμως δεν αποκλείεται πια τα χρήματα να είναι λιγότερα.

Πηγή:pagenews

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy