Αμφισβητεί τον τραυματισμό του αντιπροέδρου του Άρη..ο ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη, προσκομίζοντας σχετικό βίντεο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είχε υποστηρίξει μέσω ενημέρωσής της πως ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κάλλεν, τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι, 4 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι», από αντικείμενο που έφυγε από οπαδούς.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την αναφορά αυτή του Άρη, η οποία συμπεριλήφθηκε στην έκθεση της Αστυνομίας ως αναφορά των «κιτρίνων», μαζί με υβριστικό σύνθημα που γράφτηκε στο φύλλο αγώνος.

Οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν πως ενημέρωσαν εγκαίρως την Αστυνομία στη διάρκεια του αγώνα για το περιστατικό και γνωστοποίησαν την κατάσταση εκεί που πρέπει, θέλοντας να αποφύγουν την δημιουργία εντυπώσεων, ενώ τονίζουν πως δεν κάλεσαν εκείνοι τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε απολογία, αλλά ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με βάση την έκθεση της Αστυνομίας.

Επεσήμαναν, δε, πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα φίλα προσκείμενα σε αυτήν, αθλητικά site, μπορούν να απευθυνθούν στις Αστυνομικές Αρχές, αν θεωρούν πως δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.

Τέλος, υπογραμμίζει πως σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία της πόλης, δεν επεδίωξε τη διακοπή του αγώνα, εξαιτίας της ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο μέλους της αποστολής της.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» προσκόμισαν σχετικό βίντεο από κάμερα που ήταν στραμμένη στον πάγκο των φιλοξενούμενων σε όλη την διάρκεια του ματς, αμφισβητώντας και αντικρούοντας τα όσα ισχυρίζονται οι αντίπαλοι.

Ο Αθλητικός Δικαστής είδε το βίντεο κι έλαβε υπόψιν του όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και την Παρασκευή (07/12) αναμένεται η απόφασή του.