Ανακαίνιση-υπερπαραγωγή για το «κόσμημα» χαλάρωσης στη Θεσσαλονίκη Spa Prive (εικόνες)

Ανακαινίστηκε με ότι πιο υπερσύγχρονο υπάρχει από άποψη τεχνικής υποστήριξης αλλά και διακοσμητικής άποψης, ανανεώθηκε, φόρεσε τα «καλά» του, και το Spa Prive στη Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο να ανοίξει καλά τις «πύλες» του στη χαλάρωση και την ευεξία, μετά από 20 μέρες ανακαίνισης.

Gepostet von Kostas Karagiannidis am Sonntag, 29. Juli 2018

Gepostet von Kostas Karagiannidis am Sonntag, 29. Juli 2018

Ο ιδιοκτήτης του, Κώστας Καραγιαννίδης, θέλοντας το καλύτερο για όλους αυτούς που χρόνια τώρα επισκέπτονται το «ησυχαστήριο» του, αναζωογόνησης και χαλάρωσης, του έδωσε «αέρα» πολλών αστέρων.

Όλοι οι χώροι αναβαθμίστηκαν, υπερσύγχρονα μηχανήματα για μασάζ και αποθεραπεία τοποθετήθηκαν, υπερπολυτελής μπάνια διαμορφώθηκαν, και η διακόσμηση του έγινε «μεθυστική».

Διαθέτοντας πλέον έναν ασυναγώνιστο πολυτελή χώρο, που όμοιό του δεν υπάρχει σε spa σε όλη την Ελλάδα, το Spa Prive στην Ιωάννη Κωλέττη 24, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στον ολοκαίνουργιο χώρο του, κάνοντάς σας «δώρο» τα πιο οικονομικά πακέτα στην χαλάρωση, το μασάζ, και την ευεξία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy