Ανανεώσεις, λιμάνι και εκλογές… στην ατζέντα του Ιβάν

Έρχεται την Παρασκευή ή το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας, όπως πάντα, προς διεκπεραίωση μία πλούσια ατζέντα συναντήσεων και συζητήσεων σχετικών με τον ΠΑΟΚ και με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην βόρεια Ελλάδα, στην οποία προστίθενται και οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο μεγαλομέτοχος έχει να έρθει πάνω από 15 ημέρες στην Θεσσαλονίκη, καθώς έφυγε για το Ροστόφ το βράδυ της 10ης Μαρτίου, μετά τον εντός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, στην Τούμπα. Με την άφιξή του στην συμπρωτεύουσα θα ασχοληθεί με θέματα του ΠΑΟΚ, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον του για τα κοινά.

Ως είθισται, θα ενημερωθεί αναλυτικά για την ομάδα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για την ΠΑΕ από τους άμεσους συνεργάτες του στην διοίκηση. Κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα για τον ΠΑΟΚ είναι η διασφάλιση του πρωταθλήματος και μαθηματικά, αλλά και η επιδίωξη κατάκτησης του πρώτου νταμπλ της ιστορίας της ομάδας.

Είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στον μεγάλο διπλό στόχο ο Σαββίδης και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο αυτή την στιγμή. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τον ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να περιμένει μέχρι την λήξη της σεζόν, αφού, έως τότε, πολλά σημαντικά ζητούμενα διακυβεύονται για τον σύλλογο. Φυσικά ψηλά στην ατζέντα του για τον Δικέφαλο του Βορρά βρίσκεται και η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και η νέα Τούμπα.

Πιθανόν έφτασε η ώρα για να «κλείσει» και το θέμα Βαρέλα με τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου, αφού σοβαρές οικονομικές διαφορές δεν υπάρχουν με τον Αφρικανό στόπερ. Η επιλογή της εταιρείας πολεοδομικών μελετών, που θα αναλάβει την σύνταξη του ειδικού χωρικού σχεδίου για την νέα Τούμπα, συγκαταλέγεται στα εκκρεμή ζητήματα για τα οποία αναμένεται να αποφανθεί ο μεγαλομέτοχος, κατά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη.

Το λιμάνι και οι εκλογές

Επίσης, η νέα μεγάλη επένδυσή του για τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει μέρος του προγράμματός του και των συναντήσεών του, όπως και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες στηρίζει για την δημαρχία Θεσσαλονίκης την υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού, με την παράταξη του οποίου κατεβαίνουν στις εκλογές η κουμπάρα του Χριστίνα Σαχινίδου και ο γιος του αντιπρoέδρου του Ερασιτέχνη και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, Νίκος.