Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Κουρμπέλη

Η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό δεν δείχνει να πτοεί την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay η πλευρά του παίκτη διατηρεί σταθερά την προοπτική μιας μεταγραφής στο εξωτερικό. Κατά καιρούς σύλλογοι από την Ιταλία και την Γερμανία έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο μέσο, με τον τελευταίο όμως ακόμη να μην έχει στα χέρια του την πρόταση που θέλει.

Στο παιχνίδι κατά το δημοσίευμα παραμένει σταθερά και ο ΠΑΟΚ, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να τον θεωρούν ως ιδανική λύση στα χαφ. Η εμπειρία του 25χρονου αλλά και η μαχητικότητα που διαχρονικά τον διακρίνει είναι στοιχεία που κερδίζουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Στην Τούμπα η επιστροφή του Μαουρίτσιο θα επαναφέρει την ομάδα στην σταθερότητα στην μεσαία γραμμή. Τουλάχιστον αυτό περιμένουν, σκεπτόμενοι πάντα την περασμένη εκπληκτική σεζόν του Βραζιλιάνου.

Στον Παναθηναϊκό κατανοούν πως ο αρχηγός τους είναι από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά καθιστούν σαφές πως για να δώσουν την συγκατάθεσή τους θα πρέπει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ο εκλεκτός της υπόθεσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο σύλλογος κινείται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρέσινγκ προς την πλευρά του παίκτη δείχνει να έχει αποτέλεσμα, όμως δεν παύει ακόμη να είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy