Ανατριχιαστικό:Το τραγούδι που έγραψε πατέρας και γιος για τον αδικοχαμένο Γιάννη τους που έφυγε από την ζωή !

Θυμηθείτε καταρχάς ποιος είναι ο Ρένος και γιατί τον είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά πριν λίγο καιρό μέσα απο την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Είχα την χαρά να βρεθώ στο Ντουμπάι για γυρίσματα πριν λίγες εβδομάδες  Εκεί συναντήσαμε  τον Ρένο Φουντουλάκη όπου μας μίλησε για την ζωή του εκεί αλλά και για μια προσωπική ιστορία που τον έχει στιγματίσει. Αναφέρομαι στον θάνατο του αδερφού του πριν ένα χρόνο που άλλαξε τα πάντα στον τρόπο σκέψης αλλά και στο πως βλέπει πλέον την δική του ζωή. Ακούστε την ιστορία του και θα καταλάβετε τι εννοώ..

Σήμερα ο Ρένος ( λίγες εβδομάδες πιο μετά ) κάνει άλλη μια έκπληξη στην οικογένειά του και αφιερώνει ένα κομμάτι στον κολλητό του. Στον αδερφό του που δε ξεχνά και τον ακολουθεί με την σκέψη του και τις πράξεις του. Ένα τραγούδι που πραγματικά σε συκγκινεί και στα social media του νεαρού επιχειρηματία στο Dubaι γίνεταιι ένας χαμός. Τίτλος κομματιού » Το κοπέλι «¨ ! Το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο στον Γιάννη Φουντουλάκη ο οποίος ενώ έφυγε νωρίς απο τη ζωή, μας άφησε ένα ανεκτίμητο δώρο… τη γνώση του να αγαπάς, να μοιράζεσαι και να ονειρεύεσαι.Λόγια που πραγματικά σε κάνουν να δακρύζεις απο υπερηφάνια για τον Ρένο που δε ξεχνά τον αδερφό του. Ερμηνευτής του κομματιού ένας νέος καλλιτέχνης εν ονόματι Χρήστος Αργυρός.

Το τραγούδι αυτό έγραψε μέσα σε κατάσταση πένθους ο πατέρας του Γιάννη, Κλεάνθης Φουντουλάκης, ένας Κρητικός που κουβαλάει λεβεντιά στην ψυχή του, την οποία και κατάφερε να μεταδώσει και στα 4 παιδιά του (Γιάννη, Ρένο, Χριστιάνα και Ξένια). Τον ευχαριστούμε πολύ και θα τον αγαπάμε πάντα για το δώρο που μας έκανε. Η μελοποίηση και εκτέλεση του συγκεκριμένου τραγουδιού έγινε από τον Χρήστο Αργυρό, ο οποίος έδειξε μεγάλη υπευθυνότητα, εκτίμηση και κατανόηση στη σημασία των στίχων. Έτσι, δουλεύοντας στο κομμάτι αυτό για αρκετούς μήνες, με πλήρη αφοσίωση, κατάφερε να μεταδώσει το συναίσθημα όπως ακριβώς θα θέλαμε να εκδηλωθεί. Μέσα από όλο αυτό, ο Χρήστος δεν κατάφερε μόνο να κερδίσει τον σεβασμό απο την οικογένεια και τον ευρύτερο κύκλο του Γιάννη, αλλά και -κατα τις μαρτυρίες του- να αναπτυχθεί ως καλλιτέχνης. Η δημοσιοποίηση αυτή έγινε ακριβώς ένα χρόνο μετά την αποβίωση του αγαπημένου μας Γιάννη – ενώ η μελωδία θα ηχεί για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Μουσική: Χρήστος Αργυρός Στίχοι: Κλεάνθης & Ρένος Φουντουλάκης Παραγωγή: Orange Studiohttps:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy