Αναβρασμός επικρατεί στην Τούμπα μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας…O Ζοσέ Μπότο σκέφτεται την αποχώρηση!

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την αποτυχία στο Conference League. Μετά τον αποκλεισμό, αντιπροσωπεία οπαδών είχε συνάντηση με τους Ζοσέ Μπότο, Ραζβάν Λουτσέσκου, Κυριάκο Κυριάκο και Ίνγκι Ίνγκασον, προκειμένου να καταμεριστούν οι ευθύνες από τον αποκλεισμό. Στο «πηγαδάκι» που δημιουργήθηκε, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής εξέφρασε την επιθυμία του να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε από την πλευρά του Ζοσέ Μπότο, ούτε από την ΠΑΕ, η παραίτησή του βρίσκεται στην διάθεση του Ιβάν Σαββίδη. Αυτός είναι που θα αποφασίσει για την επόμενη ημέρα και αν επιθυμεί να «χωρίσουν» οι δρόμοι με τον Πορτογάλο.

Αντίθετα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι σε «θέση» να παραιτηθεί. Ο λόγος έχει να κάνει με ρήτρες που υπάρχουν στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας αφορά μόνο σε προσωπική απόφαση του μεγαλομετόχου ή αν έρθει πρόταση για πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy