Ανδρέας Τσαμπούκος: Ο strictly manager των καλλιτεχνών που έχει γίνει περιζήτητος

Την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια  ο Ανδρέας Τσαμπούκος, σημειώνοντας μία ανοδική πορεία, στο management καλλιτεχνών.

Όντας ο πρώτος που πίστεψε τους Droulias Brothers, τον Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια, έχοντας στο πλευρό του και σύμμαχό του τη δημοσιογράφο και Media Public Relations, Σπυριδούλα Κάμπου, κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο brand name επιτυχίας στη μουσική αγορά. Η επιτυχία των Droulias Brothers εκτοξεύθηκε, οι live εμφανίσεις τους, έγιναν ο απόλυτος ορισμός της διασκέδασης, σημειώνοντας sold out, και όσοι γνωρίζουν τα εκ των έσω, ξέρουν, ότι  μεγάλο μέρος της επιτυχίας, ανήκει και στον Ανδρέα Τσαμπούκο.

Ο strictly manager, όπως είναι το χαρακτηριστικό του παρατσούκλι, λόγω της αυστηρότητας των επιλογών για τους καλλιτέχνες του,  απέδειξε σε όλους, ότι όποιος πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει, μπορεί να πετύχει τα όνειρά του. Πλέον, ο Ανδρέας Τσαμπούκος είναι περιζήτητος, ενώ πολλοί καλλιτέχνες, ανερχόμενοι αλλά και γνωστά ονόματα, θέλουν να τους αναλάβει αποκλειστικά, για να κάνουν και ίδιοι πραγματικότητα τα όνειρά τους προς την κορυφή.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ο Ανδρέας Τσαμπούκος, αυτή την περίοδο ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό, ένα νέο management project, που θα βρει ακόλουθους, πολλούς καλλιτέχνες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy