Ανοικτό άφησε το θέμα της παραμονής του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ του

Ο Αιγύπτιος ατζέντης του Αμρ Ουάρντα ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στην απάντηση που έδωσε είπε ότι: «Δεν είναι για μένα αυτή η ερώτηση, Πρέπει να την  απευθύνετε στον ΠΑΟΚ. Ο,τι πει ο ΠΑΟΚ θα γίνει και ο Αμρ θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει το κλαμπ. Είναι παίκτης του. σέβεται το συμβόλαιό του και θέλει να προσφέρει».

Ο Μαμντού Έιντ, μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», αναφέρθηκε και στις προτάσεις που κατά καιρούς έχουν έρθει στα χέρια του για την πώληση του Ουάρντα: «Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αμρ ήταν ο καλύτερος παίκτης του περσινού Πρωταθλήματος. Έχουν έρθει αρκετές προτάσεις από πολύ καλές ομάδες και ο ΠΑΟΚ τις έχει απορρίψει γιατί, όπως λένε, οι άνθρωποί του, τον θεωρούν σημαντικό παίκτη. Είναι δικό τους θέμα το τι θα πουν από εδώ και στο εξής», σχολίασε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy