Αντεθνικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ (βίντεο)

Σε οχετό ύβρεων εναντίον του ΠΑΟΚ, της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και πολλών άλλων προχώρησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τάκης Τσουκαλάς το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ.

Μέσω του τηλεοπτικού σταθμού που συνεχίζει να του δίνει βήμα, ο ηγέτης του οπαδικού κινήματος του Ολυμπιακού έχασε την ψυχραιμία του προκαλώντας αηδία με όσα είπε:

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ*******. Γ*** την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου, έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ****** δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ*** το σπίτι σας γ***.

Λοιπόν, ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ******; Μιλάτε, ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κωλόγυφτοι ή κωλότουρκοι; Λοιπόν, ακούστε κάτι. Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy