Αντρέι Στογιάκοβιτς: Έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας(video)

HOUSTON, TX - MARCH 28: Andrej Stojakovic #2 of McDonald's All American Boys West is seen during the McDonalds All American Basketball Games at Toyota Center on March 28, 2023 in Houston, Texas. (Photo by Michael Hickey/Getty Images)

Ο 18χρονος άσος βγάζει… μάτια με το Στάνφορντ στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αναφέρει πως παρακολουθεί τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του στην Εθνική ομάδα.

«Εκπροσωπώ και τις δύο χώρες, Ελλάδα και Σερβία, και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Προσπαθώ να παρακολουθώ αγώνες της Euroleague, αλλά λόγω της διαφοράς ώρας δεν είναι εύκολο. Έχω δει πάντως παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχω να σημειώσω ότι παίζει εντυπωσιακά. Χαίρομαι που μία ελληνική ομάδα πηγαίνει τόσο καλά, όπως χαίρομαι και για τους συλλόγους της Σερβίας που έχουν καλή πορεία».

Για την επιρροή του πατέρα του στο παιχνίδι του: «Αν παίξουμε μονό θα τον νικήσω! Ίσως 11-3, άντε στη χειρότερη περίπτωση 11-4. Παραμένει σπουδαίος σουτέρ ο πατέρας μου και άμα ζεσταθεί τα βάζει όλα. Δεν μπορεί πλέον να τρέξει και να κουνηθεί στην ταχύτητά μου, οπότε θα προσπαθούσα να το εκμεταλλευτώ».

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy