Αουγκούστο: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα φέτος με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, άνοιξε τα… χαρτιά του στο PAOK TV, μέσω των πρώτων δηλώσεων που έκανε σε αυτό και δημοσιεύθηκαν σήμερα…

Με τον 22χρονο μέσο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη, να μιλάει για τη… βραζιλιάνικη παροικία του «δικέφαλου του Βορρά» και τη σημασία που θα έχει στην προσαρμογή του, και να αποκαλύπτει τη «δίψα» για τίτλους και τους στόχους του!

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Αουγκούστο:
«Αυτό που με έκανε να διαλέξω τον ΠΑΟΚ είναι ότι επιλέγω ένα σύλλογο για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά λόγια στην Ευρώπη και είναι μία ομάδα που προσφέρει ένα λαμπρό μέλλον.

Έτσι λοιπόν, πιστεύω ότι θα είναι μία καλή συνεργασία και για μένα, αλλά και για την ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Θα έχω τη βοήθεια του Λέο Ζαμπά και των Βραζιλιάνων της ομάδας.

Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο για έναν Βραζιλιάνο να φτάνει και να έχει τόσους συμπατριώτες δίπλα του. Ελπίζω να κερδίσουμε όλους τους τίτλους μαζί. Πράγματι, είναι πιο εύκολο για εμάς, καθώς αυτοί μας δείχνουν τον σωστό τον δρόμο. Απ’ ότι είδα, υπάρχουν και κάποιοι Πορτογάλοι.

Όπως είπα, ήρθα για να παλέψω, για να παίξω το ποδόσφαιρό μου και να κατακτήσω όλα όσα υπάρχουν. Θέλω να κατακτήσω τα πάντα φέτος με τη νέα μου ομάδα. Μ’ αρέσει ο Παουλίνιο, που ήταν στην Εθνική Βραζιλίας. Έπαιζε στην Κορίνθιανς, στη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι ο τρόπος που παίζω μοιάζει με τον δικό του.

Ναι, το έχω προσέξει ότι ο κόσμος εδώ είναι εντυπωσιακός. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Φαίνεται ότι είναι πάρα πολλοί. Οι οπαδοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι ψυχή και θέληση δεν θα λείπουν στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσω την ομάδα και να τους προσφέρω νίκες. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, να είμαι κι άλλος ένας μαχητής, να κατακτήσω τίτλους με αυτό τον σύλλογο, που όλο και μεγαλώνει και να κερδίσουμε τη θέση στους ομίλους του Champions League».