Απαγορευτικό για Λάρισα-«πράσινο φως» για Τρίπολη

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΛ αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης…

Η απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν αναμενόμενη έπειτα και από την ανακοίνωση της Λάρισας περί μη διάθεσης εισιτηρίων και μη λειτουργίας των εκδοτηρίων την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

-«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

Ωστόσο τα «καλά νέα» για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έρχονται από την αστυνομία της Αρκαδίας η οποία εισηγήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού την απαγόρευση μόνο της οργανωμένης και όχι της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη που θα διεξαχθεί στις 25/4 (Μ. Πέμπτη) στις 16.00.

Ο Αστέρας συμφώνησε και θα δώσει στον ΠΑΟΚ την «θύρα 4» για την οποία θα εκδοθούν 1665 εισιτήρια.