Απάντηση-«βόμβα» Γιώργου Σαββίδη στον Βασιλειάδη με… ναρκωτικά

Απάντηση στον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη που νωρίτερα δήλωσε «…Τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά, όταν ο ίδιος ο πρόεδρός του κάνει την μπούκα;» έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram έβαλε στο στόχαστρο τον κ. Βασιλειάδη.
Αναλυτικά η ανάρτηση: 
«Κύριε Βασιλειάδη, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω τι να απαντήσετε στον 18άρη που βλέπει τον πρόεδρό του να κάνει ‘μπούκα’. Παιδί μου, είσαι στην καλύτερη ηλικία της ζωής σου, στην ηλικία που αρχίζεις και φτιάχνεις χαρακτήρα, στην ηλικία όπου όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και στο όνειρο και αυτά κάθε χρόνο στα γκρεμίζουν. Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν, γιατί έτσι γουστάρουν, γιατί σε φοβούνται, σε τρέμουν! Εσύ λοιπόν, παιδί μου, ή θα πάψεις να ασχολείσαι ή θα πάρεις την ομάδα σου και θα φύγεις μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση. Διαλέγεις και παίρνεις. 
ΥΓ: Παιδί μου, επίσης μη με ρωτήσεις γιατί τα ναρκωτικά που είναι παράνομα και ένα πλοίο μεγάααλο που είχε πολλάαα από αυτά μέσα δεν έχουν βρει ακόμη τον ένοχο… Εκεί θα σε βοηθήσει ο κ. Βασιλειάδης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy