Απίστευτο: Μετανάστης επιτέθηκε με κουτουλιά σε υπεύθυνο ελληνικού γηπέδου

Την ώρα που στο γήπεδο έκαναν προπόνηση παιδιά με την ακαδημία τους, έφτασε μια ομάδα μεταναστών με σκοπό να παίξουν και εκείνοι μπάλα.

Στο σημείο όπως και κάθε μέρα βρίσκονταν ο υπεύθυνος του γηπέδου ο οποίος τους πληροφόρησε ότι δεν μπορούν τώρα να παίξουν στο γήπεδο γιατί έχει προπόνηση η ακαδημία, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να εξαγριωθούν και ένας από αυτούς να τον χτυπήσει με κουτουλιά στο μέτωπο μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και παιδιών που βρίσκονταν στο γήπεδο..

Ο υπάλληλος του δήμου Λέσβου φοβούμενος για την ζωή του έφυγε από το σημείο με προορισμό το Αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης για να καταγγείλει το γεγονός.. Παρόλα αυτά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση γιατί όπως δήλωσε φοβάται για την ζωή του.

Το περιστατικό κατήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης κος Αλεξίου ο οποίος δήλωσε: «Πρίν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος στο γήπεδο της Μοριας,είμαι στην Αστυνομία μου λέει γιατί με χτύπησε ένας μετανάστης.Έφυγα από το σπίτι και πάω να δω τι έγινε, βρήκα τον άνθρωπο με μελανιασμένο μάτι όταν τον ρώτησα τι έγινε εκείνος μου είπε ότι στο γήπεδο έκανε προπόνηση μια Ακαδημία ήρθαν οι μετανάστες και ήθελαν να παίξουν μπάλα ,όταν τους είπα ότι δεν μπορούν να μπουν ένας από αυτούς ήρθε κοντά και μου έδωσε κουτουλιά στο πρόσωπο. Παρολο που επέμενα να του κάνει μήνυση ο ανθρώπος μου είπε ότι δεν θα κάνω μήνυση γιατί τους φοβάμαι. Αυτα για σήμερα από αυτούς τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημένους».

πηγή: lesvospost

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy