Απίστευτη γκάφα τηλεοπτικού σταθμού…με «θύμα» τον Γιώργο Σαββίδη!

Μπορεί να πρόκειται για λάθος. Σίγουρα είναι λάθος, το θέμα είναι κατά πόσο έγινε ο απαραίτητος έλεγχος πριν δημοσιευθεί μία φωτογραφία.

Πιο αναλυτικά, σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, κάποια στιγμή «έπαιξε» μία φωτογραφία με, υποτίθεται, συλληφθέντες στον Έβρο, η οποία ωστόσο στην πραγματικότητα απεικονίζει 27 άτομα από το Μπαγκλαντές που συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2016 ως ύποπτοι για τρομοκρατία. Μάλιστα, η αστυνομία έχει ήδη ανακοινώσει πως καμία φωτογραφία των συλληφθέντων στον Έβρο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Η συγκεκριμένη είναι προϊόν διαδικτυακού τρολαρίσματος και μεταξύ εκείνων που απεικονίζει βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης!

Οι υπεύθυνοι όταν ανέβασαν το video στο Youtube καταλάβανε το λάθος τους και προσπάθησαν να θολώσουν την εικόνα, αλλά το λάθος είχε ήδη γίνει. Σημειώνεται πως πλέον η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Δείτε την σχετική εικόνα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy