Από κάθε γωνιά της Ευρώπης… στηρίζουν το μπάσκετ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με πολλούς Συνδέσμους να έχουν κινητοποιηθεί αγοράζοντας εισιτήρια, ανάμεσα τους και αυτοί του Βερολίνου και του Λονδίνου.

Με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας, δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στην ΚΑΕ, πολλοί Σύνδεσμοι Φίλων του ΠΑΟΚ.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βερολίνου και το ΠΑΟΚ London Royal Fans αγόρασαν με τη σειρά τους εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, θέλοντας να βοηθήσουν έμπρακτα την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ σε μια εποχή που αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media αναφερόμενη στη συγκεκριμένη κίνηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Τα χιλιόμετρα και η απόσταση ποτέ δεν έπαιξαν ρόλο στην αγάπη των φιλάθλων για τον ΠΑΟΚ. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βερολίνου και το ΠΑΟΚ London Royal Fans κοντά μας, με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Και δεν είναι οι μόνοι. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ…».

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

 

PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK

Τα χιλιόμετρα και η απόσταση ποτέ δεν έπαιξαν ρόλο στην αγάπη των φιλάθλων για τον ΠΑΟΚ. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βερολίνου και το ΠΑΟΚ London Royal Fans κοντά μας, με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Και δεν είναι οι μόνοι. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ… #PAOK #paokfamily

No photo description available.
Image may contain: indoor