Από κορυφαίο Πορτογάλο γιατρό θα χειρουργηθεί ο Βιεϊρίνια

Λεπτομέρειες αναφορικά με την πορεία της αποκατάστασης του Αντρέ Βιεϊρίνια γνωστοποίησε ο ΠΑΟΚ.

Η χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» προγραμματίστηκε για τις 6 Μαΐου στην Πορτογαλία και σύμφωνα με την ενημέρωση, οι γιατροί περιμένουν να υποχωρήσουν εντελώς οι φλεγμονές από το γόνατό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την αποκατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια:

«Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».