Από το Περιστέρι ξεκινά ο ΠΑΟΚ το 2021 τις υποχρεώσεις του στην Basket League

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Περιστέρι για τη δέκατη αγωνιστική της Basket League χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Σαγκάμαπ Κονατέ συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση στο «Παλατάκι» και ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα.

O προπονητής του «Δικεφάλου», μιλώντας για το παιχνίδι με το Περιστέρι, τόνισε πως: «Αρχικά, να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, ‘βαθύ’ ρόστερ και πολύ υψηλούς στόχους. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία περίοδο με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα, κάνει αυτό το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς, γιατί περιμένουμε ότι θα βγάλουν μία αντίδραση, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουν στο γήπεδό τους.

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και στο αμυντικό κομμάτι και σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε».

Της αποστολής του ΠΑΟΚ ηγούνται οι Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης και συμμετέχουν οι: Μπο Μπιτς, Σαγκάμπα Κονατέ, Ζερμέν Λαβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Ελστον Τέρνερ, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy