Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Κάνιας

Με ένα μήνυμά του στο instagram o Χοσέ Κάνιας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του…

«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όσους ήταν στον ΠΑΟΚ και με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία. Ήταν για μένα απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων…

Αναλυτικά το μήνυμα το Χοσέ Κάνιας:

«Είναι ώρα να πούμε αντίο. Δεν ήταν εύκολο. Ήταν απίστευτα, επαγγελματικά και προσωπικά, τρία χρόνια. Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη πόλη με εκπληκτικούς ανθρώπους. Με κάνατε να αισθάνομαι σπίτι μου από την πρώτη ημέρα.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όσους ήταν στον ΠΑΟΚ και με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία. Ήταν για μένα απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα.


Είμαι αιώνια ευγνώμων στον πρόεδρο, τους δύο προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτή την περίοδο, το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο, τους φωτογράφους, το γραφείο Τύπου, τους μάγειρες. Όλους όσους δούλευαν για να γίνει η δική μας δουλειά πιο εύκολη.

Τρία κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που κατακτήσαμε το νταμπλ και παραμείναμε αήττητοι γράφοντας Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους συμπαίκτες μου. Σας λέω ότι όλα αυτά τα πετύχαμε γιατί δημιουργήσαμε ένα ισχυρό γκρουπ και γιατί βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο. Αυτή ήταν η βάση για την επιτυχία μας.

Τέλος λέω αντίο στους απίστευτους οπαδούς μας. Έδωσα τα πάντα σε αυτήν την ομάδα και ελπίζω να θυμάστε την ιστορία που γράψαμε. Ήταν τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ και πάντα θα είμαι μαζί σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον.

Ο Ο Mr Good Crazy σας χαιρετά.
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας»