Αποχώρησε τραυματίας ο Ελ Καντουρί απ’ την προπόνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θλάση

Οι παίκτες του «δικέφαλου» έπαιζαν δίτερμα, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να έχει πάρει θέση στην επίθεση ουσιαστικά, λόγω της απουσίας του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο οποίος τραυματίστηκε τη Δευτέρα και μετά τις «καθαρές» εξετάσεις, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο Μαροκινός παραπονέθηκε κάποια στιγμή για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αμέσως αποχώρησε απ’ την προπόνηση. Έσπευσαν πάνω του οι πάντες για να δουν πως είναι, ενώ σχεδόν αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, κάνει λόγο για θλάση στον τετρακέφαλο του έμπειρου μέσου. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως ο Ελ Καντουρί θα χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, ενώ ανάλογα το βαθμό θα κριθεί και το αν προλαβαίνει τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας.

Αύριο Τετάρτη (6/7) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες και θα «δείξουν» το αν όντως έχει υποστεί θλάση, αλλά και το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy