Αποφασισμένος να επιδιώξει με κάθε τρόπο την τιμωρία των Τρεϊμάνις-Πινέιρο είναι ο ΠΑΟΚ

Καμία διάθεση να περάσει στο… ντούκου το πέναλτι που δεν του δόθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι έφυγαν νικητές από το Φάληρο, στον «δικέφαλο του Βορρά» βράζουν με τους Τρεϊμάνις και Πινέιρο.

Με αφορμή λοιπόν την απόφαση του Λετονού, κατόπιν κλήσης του Πορτογάλου από το VAR, ν’ αλλάξει ο αρχικός καταλογισμός της παράβασης υπέρ του Ολιβέιρα, σκοπεύουν να τους κυνηγήσουν με κάθε τρόπο και σε κάθε αρμόδιο όργανο.

Γι’ αυτό τον λόγο κι επειδή η ΚΕΔ δεν έχει αρμοδιότητα να τιμωρήσει ξένους διαιτητές, οι Θεσσαλονικείς έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ.

Σε αυτή ζητούν να τους γίνει γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ των δυο διαιτητών πριν ανατραπεί η αρχική απόφαση, κάτι που αποτελεί δικαίωμα των ομάδων.

Χαρακτηρίζουν αναγκαία, δε, την αποστολή του σχετικού video σε FIFA-UEFA και τις ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας, ώστε οι δυο ρέφερι να έχουν κυρώσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy