Αποκαλύψεις Σάντος… πριν το αποψινό ντέρμπι των «αιωνίων»

ATHENS, GREECE - FEBRUARY 06: Fernando Santos, manager of Greece looks on during the International Friendly match between Greece and Switzerland at Karaiskakis Stadium on February 6, 2013 in Athens, Greece. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Λίγες ώρες πριν το Πορτογαλία – Ισπανία, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Φερνάντο Σάντος, μίλησε για clasico και είπε ότι η αποχώρηση Λοπετέγκι δεν αλλάζει κάτι. «Είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε πάρα πολλά, όπως τα σύνορα.

Είμαστε γείτονες και έχουμε ομάδες με μεγάλη ποιότητα. Η Ισπανία είναι ένας εκπληκτικός αντίπαλος με τρομερές ικανότητες, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα clasico. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στα δικά μας δυνατά σημεία και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές τους αδυναμίες αφού δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κάποιες» είπε ο Σάντος και σχολίασε για την αποχώρηση του Χούλεν Λοπετέγκι από την La Roja.

«Θα κάνουν ένα εξαιρετικό Mundial, ας είναι στον πάγκο ο Φερνάντο Ιέρο, οι Ισπανοί παίζουν δέκα χρόνια με το ίδιο στιλ, δεν περιμένω κάποια έκπληξη».

Πηγή: gazzetta.gr