Αποκάλυψη Κούγια στο Tsipas Radio για Σφακιανάκη: Δημοσιοποιήθηκε από την νύχτα το όνομα

Στο Tsipas Radio, στο νέο μεγάλο ιντερνετικό ραδιόφωνο, μίλησε ο συνήγορος του Νότη ΣφακιανάκηΑλέξης Κούγιας, για τα όσα έγιναν με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, δυστυχώς, η αστυνομία κάνει, πολλές φορές, δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι από την νύχτα δημοσιοποιήθηκε το όνομα.

 

Ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε στη συνέχεια ότι υπήρξε διασπορά ψευδών ειδήσεων από κάποια ΜΜΕ, στο κομμάτι ότι δήθεν ο Νότης Σφακιανάκης έκανε χρήση ναρκωτικών.

 

Κούγιας στο Tsipas Radio για Σφακιανάκη: Δημοσιοποιήθηκε από την νύχτα το όνομα – YouTube

Μιλώντας για την πολύ μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι μια υπόθεση ρουτίνας είναι. Τέτοιες υποθέσεις, κάθε μέρα στην Αθήνα, είναι τουλάχιστον είκοσι.

«Αλλά επειδή είναι ο Νότης Σφακιανάκης και πουλάει το όνομα, έγινε μια ακραία αντιμετώπιση αυτής της υποθέσεως» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον εντολέα του, εξηγώντας ότι για ένα περίστροφο, για το οποίο είχε άδεια χρόνια ολόκληρα, αλλά δεν πρόλαβε να την ανανεώσει και για μια πολύ μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Την οποία αρνείται ότι είναι δική του.

 

Κούγιας στο Tsipas Radio για Σφακιανάκη: Δημοσιοποιήθηκε από την νύχτα το όνομα – YouTube

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy