Αποκλειστικό: ΧΩΡΙΣΜΟΣ «μεγατόνων» για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια (εικόνα)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Όλα έδειχναν ότι είναι ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Εδώ και δύο χρόνια περίπου που ήταν σε σχέση, εκ των οποίων το ένα εμφανή στα φώτα της δημοσιότητας, στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους δεν έκρυβαν το πόσο ερωτευμένοι είναι… Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν, ότι έχουν περάσει στο επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης.

Αν και οι κακοθελητές με το που έμαθαν τη σχέση τους, υποστήριζαν ότι η διαφορά ηλικίας θα αποτελέσει εμπόδιο, εκείνοι έκλειναν τα αυτιά τους, «μιλώντας» με τον έρωτά τους. Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια όμως, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης δεν είναι πια μαζί.

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν «βόμβα», που σύμφωνα με αυτούς που δείχνουν να γνωρίζουν λεπτομέρειες, η μεταξύ τους ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από καιρό και έτοιμη να «εκραγεί», όπως και συνέβη. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο κομμωτής, δεν είναι πια μαζί, αν και οι δικοί τους άνθρωποι, θέλουν να ελπίζουν σε μία άμεση επανασύνδεση, και οι χωριστές μέρες που ζούνε, να είναι απλά μία «μπόρα» που ξέσπασε, και θα επανέλθει ο «ήλιος» στον έρωτά τους.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy