Αποκλειστικό: Ο οριστικός χωρισμός Παπαδοπούλου-Πηλαδάκη και τα νυχτοπερπατήματα του με γνωστή παρουσιάστρια (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Αν και η είδηση του χωρισμού αυτού του ζευγαριού είναι πολύ στενάχωρη, γιατί τα εφτά χρόνια που ήταν μαζί, αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια, πληθαίνουν οι πληροφορίες από άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, ότι ο χωρισμός της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη αυτή τη φορά είναι οριστικός.

Αν και οι «ψίθυροι» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια τους ήθελαν τον τελευταίο χρόνο, και μετά την μεγάλη καμπή που πέρασε η σχέση τους κατά την παραμονή της στο Survivor, να οδεύουν για τα σκαλιά της εκκλησίας, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πήραν την απόφαση του χωρισμού.

Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα, εκείνος διασκέδαζε με φίλους του στο Φαντασία, έχοντας στο πλευρό του μία αιθέρια παρουσία με την οποία συνομιλούσε όλο το βράδυ. Κατά τα λεγόμενα αυτών που τους είδαν, καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν ξεκόλλησαν ο ένας από τον άλλον. Και σύμφωνα με τους επαΐοντες, η Πωλίνα Τριγωνίδου, που τους τελευταίους μήνες σκίζει στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, είχε τραβήξει όλη την προσοχή του.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy