Αποκλειστικό: «Μαχαιριά» στην καρδιά της Πασχάλη- Παντρεύτηκε ο άντρας που πήγαινε για γάμο (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

 

Η Σόφη Πασχάλη και ο επιχειρηματίας υπήρξαν για χρόνια ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Μερικούς μήνες πριν φύγει για το Survivor, ο χωρισμός τους έσκασε σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Η εξήγηση που έδινε τότε η γνωστή γυμνάστρια, είναι πώς ναι μεν τον αγαπούσε πολύ, αλλά δεν μπορούσε να πάει τη σχέση τους στο επόμενο βήμα. Η ίδια μέσα από συνεντεύξεις θα παραδεχόταν μήνες μετά ότι ο γάμος ήταν κάτι που τη φόβιζε, αν και με τον Τζίμη Τσενέμπη είχαν κάνει συζητήσεις για τον γάμο τους.  Μέχρι σήμερα, τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχει δει μία νέα σχέση της, κάνοντας πολλούς να διαδίδουν, ότι της ήταν πολύ δύσκολο να πάει παρακάτω μετά τον χωρισμό της με τον ιδιοκτήτη γραφείων τελετών.

 

 

 

Αν και έκτοτε διατήρησαν μία φιλική σχέση και όπου συναντιόντουσαν τα έλεγαν, όσο να ναι, δεν θα μπορούσε να μην στεναχωρηθεί, όταν έμαθε από τους κοινούς φίλους τους, ότι παντρεύεται και θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Ναι μεν χάρηκε για την ευτυχία του, αλλά όπως θα ένιωθε και κάθε γυναίκα, της «πόνεσε» κάπως την καρδιά.

Ο Τζίμης Τσενέμπης και η καλλονή σύντροφός του, που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έχοντας στο πλευρό τους όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Πραγματικά ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι.

Βίον ανθόσπαρτον.