Αποκλειστικό βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια: Τα highlights του φιλανθρωπικού μπασκετικού αγώνα για τους «Φίλους του Πέτρου»

Ο Γιάννης Γιαννούλης, που αγωνίστηκε με τα πιο μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ για τους «Φίλους του Πέτρου», μπήκε στο πετσί του δημοσιογράφου και κάλυψε τον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα μέσα από τα αποδυτήρια!

Βίντεο-μοντάζ: Γιάννης Γιαννούλης

Με μεγάλη επιτυχία, και την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, διεξήχθη και φέτος ο φιλανθρωπικός αγώνας για τους  «Φίλους του Πέτρου» για κετογονικές θεραπείες!

Το απόγευμα της Τετάρτης, το Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, γέμισε με πολλά μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, που αγωνίστηκαν με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για το κοινωνικό έργο της «Λάμψης» και των «Φίλων του Πέτρου».

 

Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Παπαδόπουλος Λ, Ρεντζιάς, Χατζηβρέττας, Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου Χ, Μπαλογιάννης, Κουματσιώτης, Γιαννούλης, Παπαχρήστος, Κακιούσης, Τουκμενίδης, Καρατζουλίδης, Γρίψιος, Γκιουζέλης , Γάκης, Τσελέπης, Μασλαρινός Γ , Τσέκος, Μακαράς, Δέσπος και Ηλιάδης, ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα του συμπαίκτη τους και φίλου τους Γιώργου Μπαλογιάννη, που μετά την απώλεια του γιου του Πέτρου, έφτιαξε τον σύλλογο οι «Φίλοι του Πέτρου» για κετογονικές θεραπείες, που προσφέρει  μεγάλο έργο!

 

Ο Γιάννης Γιαννούλης εξασφάλισε για το G-Point.gr ένα μοναδικό βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια, όπου δέχονται την καθοδήγηση του επιστήθιου φίλου του και για πολλά χρόνια συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπαλογιάννη, που είναι ο πατέρας και η ψυχή των «Φίλων του Πέτρου»!