Απών ο Πρίγιοβιτς…από την προπόνηση στην Τούμπα!

Το ραντεβού του ποδοσφαιρικού τμήματος για σήμερα ήταν στις 16.00 στο γήπεδο της Τούμπας καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν την… μετακόμιση της ομάδας του Δικεφάλου στην Σουρωτή.

Λίγο μετά τις 15.00, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν σταδιακά την εμφάνισή τους στο γήπεδο της Τούμπας. Όλοι εκτός από έναν. Τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του!

Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την καυτή υπόθεση του Πρίγιοβιτς μετά την… χρυσή πρόταση που κατέθεσε η Αλ Ιτιχάντ στον Σέρβο επιθετικό, καλύπτοντας παράλληλα την ρήτρα του Δικεφάλου.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Πρίγιοβιτς δεν προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα του ενώ είναι αμφίβολο αν θα δώσει αύριο το παρών δεδομένου ότι οι επαφές με τον ΠΑΟΚ είναι σε κρίσιμο σημείο αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι…

Ο 28χρονος επιθετικός λογίζεται ακόμη ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και στις τάξεις της ομάδας θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν προκειμένου να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα δεν φαντάζει εύκολη υπόθεση δεδομένου πως τα χρήματα είναι πάρα πολλά και το συμβόλαιο ως ευκαιρία ζωής για τον Πρίγιοβιτς!

Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες σε ένα πολύ σοβαρό θέμα για τον ΠΑΟΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy