Αποστολή χωρίς τους δανεικούς ο ΟΦΗ

Πανέτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του μπροστά στο κοινό του στην Σούπερ Λίγκα είναι ο ΟΦΗ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Μεγιάδο (ενοχλήσεις στο πόδι) αλλά και τους Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδη, οι οποίοι αγωνίζονται στους Κρητικούς ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, στην αποστολή δεν θα είναι μετά από απόφαση του προπονητή για λόγους τακτικής οι Δερμιτζάκης, Πλευράκης και Νοικοκυράκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους, πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει διακοπεί και θα συνεχιστεί από την Δευτέρα (17/9), λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζουν τα απλά εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

-Στις θύρες 1,4,5: 15 ευρώ.
-Στη θύρα 8: 25 ευρώ.
-Στις θύρες 2,3,7: 30 ευρώ.
-Παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy