Αρνητικά σε πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον Κάρολ Σφιντέρσκι απάντησε ο «Δικέφαλος»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι με την παρουσία του και στο Euro 2020 προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση από ομάδα της Κίνας και δεν σκοπεύει να πουλήσει τον 24χρονο επιθετικό. Ο Σφιντέρσκι, άλλωστε, είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο ατζέντης του Σφιντέρσκι, ο Μάριους Πιεκάρσκι, λοιπόν, δήλωσε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας: «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει βούληση να τον πουλήσει. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου για μεταγραφή. Θα πρέπει να πληρωθεί 7,5 εκατ. ευρώ. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται», είπε αρχικά ο Πιεκάρσκι και συμπλήρωσε:

«Ο προπονητής, που τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, έφερε τον Κάρολ πριν από 2,5 χρόνια. Τώρα ελπίζει να βασιστεί πάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν. Γιατί να μην επεκτείνουμε το συμβόλαιο εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέμε ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να μπει όρος για να μείνει η πόρτα ανοιχτή.

Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και δεν είναι τρελός για τη μεταγραφή. Όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στις κερκίδες, θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα δεν είναι σαν τα μεγάλα από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά είναι καλά γι’ αυτόν. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζει καλά στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος για μεταγραφή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy