ΑΣ ΠΑΟΚ: Παρουσίαση ομάδας βόλεϊ γυναικών!

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος δήλωσε: «Η ομάδα ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς, προετοιμάστηκε έγκαιρα και είναι υπερπλήρης σε όλους τους τομείς. Είμαστε έτοιμοι διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση που θα συναντήσουμε. Έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε μία γροθιά και νιώθουμε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το μεγάλο ταξίδι προς την Α1, εκεί που ο ΠΑΟΚ ανήκει πραγματικά!».

Ο κ. Αμοιρίδης από την πλευρά του τόνισε χαρακτηριστικά: «Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, δημιουργήσαμε μία ομάδα με πολύ καλές αθλήτριες, με έναν και μοναδικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, ώστε να βρεθεί ο ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει. Πιστεύω στους συνεργάτες μου, στον προπονητή, στις αθλήτριες, που είναι ό,τι καλύτερο από αγωνιστική πλευρά, εμπειρία και ήθος και νιώθω ότι θα έχουμε ένα ευχάριστο ταξίδι με πολλές χαρές…».

Ο προπονητής Δημήτρης Σολκίδης δήλωσε: «Στόχος αποκλειστικός της ομάδας είναι η άνοδος, και συγκεκριμένα με την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να αποφύγουμε περιπέτειες. Έχουμε ένα υπερπλήρες ρόστερ 14 παικτριών, εκ των οποίων, όλες μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε σκληρά, ώστε η ομάδα να πετύχουμε το στόχο μας!».

Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, η αρχηγός της ομάδας Εύη Κυριακίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμένα είναι η δεύτερη χρονιά με την ομάδα του ΠΑΟΚ και καλούμαι να συμμετέχω στην προσπάθεια της ανόδου στην επόμενη κατηγορία και, εν προκειμένω, στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και θα είναι μεγαλύτερή μου χαρά να αποτελέσω μέλος της ομάδας που θα πετύχει την άνοδο… Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη μόνο επιτυχίες».

Η ομάδα θα έχει ως χορηγό στη φανέλα της το λογότυπο του Shark Bar Restaurant, το οποίο φιλοξένησε και τη σημερινή εκδήλωση.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ